Over Verstappen Advanced Packaging

Verstappen Advanced Packaging is een toonaangevende producent van thermogevormd verpakkingsmateriaal. Wij werken alleen met state-of-the-art machines, bij ons is kwaliteit een vereiste, het vormt de basis van ons bedrijf. Verstappen is een familiebedrijf opgericht in 1979. Het familiegevoel is terug te vinden in de cultuur van de organisatie. Een cultuur die bestaat uit passie en loyaliteit.

Wij denken en bewegen met je mee

Jouw project wordt ons project; alles wordt in het werk gesteld om jouw wensen te verwezenlijken. Flexibiliteit wordt hierbij steeds belangrijker. Verstappen versterkt jouw positie door in te spelen op een snelle en betrouwbare levering van jouw aanvraag.

Dit bewerkstelligen we door onze onafhankelijke positie. Met onze in huis kennis en techniek realiseren en begeleiden we een project van a tot z.

Verstappen Advanced Packaging

Kennis & techniek

De vakbekwame mensen die wij in dienst hebben, hebben de kennis en ervaring om het beste rendement voor jou te behalen. Op Verstappen kun je altijd rekenen, afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen en zijn daarin transparant en betrouwbaar. Open communicatie met de klant staat voorop.

Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en hebben belangstelling voor de klant en zijn vak. Onze betrokkenheid is wat ons bindt met de klant en wat ons onderscheidt. Jouw product staat centraal. Verstappen maakt hierbij een passende verpakking met het meest optimale resultaat als het gaat over productpresentatie en andere diverse praktische voordelen. Het blijft bij Verstappen niet alleen bij het produceren en leveren van verpakkingen!