Werken bij Verstappen

Het creëren van een prettige werksfeer is voor ons het allerbelangrijkste

Nieuwe collega's gezocht!

Ben je leergierig, ambitieus en zelfstandig? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Onze medewerkers gaan altijd voor kwaliteit en lopen niet weg voor uitdagingen die op hun pad komen. Ze nemen initiatief, zoeken creatieve oplossingen en denken mee om onze producten naar een nog hoger niveau te brengen. De medewerkers van Verstappen zijn oprecht, nemen verantwoordelijkheid en steken graag de handen uit de mouwen. Spreekt je dit aan? Kijk dan eens naar onze vacatures!

Mieke Verstappen: “De werksfeer bij Verstappen is energiek en positief. De deuren staan bij iedereen open en er heerst een informele sfeer. Verstappen is een echt familiebedrijf en we beschouwen medewerkers daarom ook als onderdeel van de familie. Zij vertegenwoordigen onze manier van werken  Kernwaarden van Verstappen en staan daarom centraal in ons bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk om mensen te boeien en te binden.

Paul Verstappen: “We werken intensief samen met iedereen in het bedrijf. Successen vieren we samen en bij fouten zoeken we ook samen naar een oplossing. Dat is teamwork waar wij naar streven!”

Onderstaand zie je de actuele vacatures die we op dit moment hebben. Zit er geen passende functie voor je tussen, maar wil je graag een keer komen praten? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek.


 

 

OPEN SOLLICITATIE: ER IS ALTIJD RUIMTE VOOR GOEDE MENSEN

Zie jij jouw vacature niet op deze website staan?
Stuur ons dan een open sollicitatie.

Stuur ons eenOpen sollicitatie

Medewerker recycling

Recycling operator

Vacature

Staat hergebruik bij jou ook voorop? In deze functie zorg je ervoor dat de restmaterialen van het productieproces opnieuw gebruikt worden.Wie... Vacature bekijken