MEEWERKEND Coördinator SALES & OPERATIONS

dinsdag 9 maart 2021

Word jij enthousiast van blije klanten, offertes die orders worden en meer verantwoordelijkheid? Dan is dit een mooie stap voor jou!

Als meewerkend coördinator sales & operations ben je een belangrijke speler in ons team! Je werkt in deze rol nauw samen met het management en bent verantwoordelijk voor het halen van de gestelde verkoopdoelstellingen. Daarnaast steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Samen met de twee collega’s op je afdeling onderhoud je de contacten met onze klanten en verwerk je binnenkomende orders. In deze spilfunctie zit je echt in het hart van onze organisatie!

Wie zoeken we?

Jij verbindt, versterkt en enthousiasmeert jouw collega’s. Je bent een teamspeler met een hands-on mentaliteit. Je haalt het beste uit het team en vindt het een uitdaging mee te bouwen aan de verdere groei en professionalisering van onze (sales)organisatie. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met de agri- en foodsector. Je bent hier zelf werkzaam in (geweest) of kunt je goed verplaatsen in de vragen en uitdagingen in deze sector. Je spreekt de taal van onze klanten zodat je goed kunt meedenken, de juiste oplossingen kunt aandragen en dit dan ook kunt waarmaken. 

Wat ga je doen?

De basis van je functie is het verwerken van nieuwe orders en aanvragen. Dat doe je samen met twee collega’s. Je verwerkt de orders in de systemen, plant de transporten en regelt alles wat bij de order komt kijken. Waar nodig heb je contact met de klant. Met je collega’s zorg je dat alles snel en goed verwerkt wordt. De klantwens staat hierbij op nummer 1 en de gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!

Daarnaast ben je ook bruggenbouwer tussen sales en de verschillende andere afdelingen. Je kent iedereen in het bedrijf en zoekt samen naar manieren om de processen of kwaliteit te optimaliseren als dit de klantvraag ten goede komt. Hierin heb je een vrije rol, maar je stemt wel met de directie af waar de prioriteiten liggen.

De cultuur bij Verstappen is informeel en transparant. De deur staat bij iedereen open en we helpen elkaar waar nodig. Gedurende de dag spreek je daarom veel met collega’s van de diverse afdelingen (van directie tot de productiefabriek). Met alle input die je krijgt, zoek je naar mogelijkheden om de operationele processen en verkoop te optimaliseren en verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Als meewerkend coördinator verkoop & operations beschik je over de volgende competenties of ervaringen:

  • Je hebt werkervaring in een B2B omgeving in de commerciële binnendienst
  • Je bent klant- en resultaatgericht en denkt als een ondernemer
  • Je bent een verbinder, brengt graag mensen met elkaar in contact en bent toegankelijk
  • Je hecht veel waarde aan persoonlijk contact en bent coachend
  • Je denkt in grote integrale lijnen, maar bent ook sterk op de inhoud
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met de agri- en foodsector
  • Je wilt minimaal 32 uur per week werken
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Waarom werken bij Verstappen?

Verstappen is een ambitieuze en integere organisatie. Er heerst een toegankelijke sfeer waar iedereen met elkaar samenwerkt voor een topproduct van hoge kwaliteit en een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. In ons bedrijf hechten we minder waarde  aan vastomlijnde functieprofielen, maar denken we liever in kwaliteiten en eigenschappen. Je komt te werken in een team met praktische professionals die jou, zeker in het begin, veel kunnen leren. Ben je eenmaal thuis in de materie, dan kun je verder voor een deel zelf je functie invullen en initiatieven ontwikkelen. Onze ambitie en de ontwikkelingen in onze branche bieden veel mooie kansen en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Verstappen biedt een prima salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en uitzicht op een vast contract.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen.   

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 


Ons verhaal
 


Direct solliciterenInteresse in deze vacature?