Recycling operator

dinsdag 28 juli 2020

Staat hergebruik bij jou ook voorop?

In deze functie zorg je ervoor dat de restmaterialen van het productieproces opnieuw gebruikt worden.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedisciplineerde medewerker die zorgt voor het recyclen van restmaterialen. Dit betreft een fysieke functie waarbij oplettendheid belangrijk is. Ben jij een aanpakker en ben je graag de spin in het web in ons interne duurzaamheidssysteem? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Bij de productie van verpakkingen blijven altijd restmaterialen over. Deze materialen kunnen prima hergebruikt worden voor nieuwe verpakkingen. In de functie van recycling operator zorg je dat de restmaterialen vermalen worden zodat ze hergebruikt kunnen worden. Het is belangrijk dat de verschillende materialen niet door elkaar gehaald worden. Dit vergt een zorgvuldige en nauwkeurige aanpak. Je werkplek is de recycling afdeling, de EPT (elektropallettruck) of heftruck waarmee je de karren, waarin de restmaterialen zitten, verplaatst van productie, naar malerij en opslag. Je zorgt er ook voor dat de juiste labels worden toegekend en dat de materialen aangevoerd en afgevoerd worden.

In deze functie werk je in ploegendienst. De vroege dienst is van maandag t/m vrijdag van 5.45 uur tot 14.00 uur en de late dienst is van maandag t/m donderdag 13.45 uur – 22.00 uur en op vrijdag van 13.45 uur tot 18.00 uur. Je werkt in deze functie nauw samen met de collega’s van de folieproductie.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van een geldig EPT- en heftruckcertificaat;
  • Je bent energiek, leergierig en wilt werken in een 2-ploegendienst;
  • Je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas of omgeving.

Waarom bij Verstappen werken?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Reageren kan tot en met zondag 23 augustus 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Ons verhaal
 


Direct solliciterenInteresse in deze vacature?